[PLUGIN] YouTube for Volumio

Discuss, contribute and orient Volumio development!

Ads helps Volumio remain Free and Open Source. Please consider donating to help us continue to serve you.

[PLUGIN] YouTube for Volumio

Postby ma_sk1 » Fri Jun 14 2019 13:01

tommy87 wrote:At my job, we ran `npm i fent/node-ytdl-core` as user volumio, so we got ytdl-core@0.29.2. Then as root edited `/data/plugins/music_service/youtube/package.json` line 18 to same version `"ytdl-core": "^0.29.2"`, then removed whole node_modules folder, then `npm install`. After reboot it was working nicely again

_Originally posted by @tsrubar in https://github.com/fent/node-ytdl-core/ ... 502083412_


Not working for some songs.... still endings 15 seonds before end. But....i have 4 volumio rpi...and only one playback everything without 15 seconds before....and this is on wired connection, others are on wifi and songs are terminating sometimes...
User avatar
ma_sk1
Sunday DIYer
Sunday DIYer
 
Posts: 15
Joined: Tue Feb 06 2018 15:16

Ads helps Volumio remain Free and Open Source. Please consider donating to help us continue to serve you.


[PLUGIN] YouTube for Volumio / Error, Failed to decode

Postby Abelfonseca » Fri Jun 14 2019 14:10

Hello,

I am having this same issue since about the same time as skysurfer. Is there a fix?

Thanks,

Skysurfer14 wrote:Hi there,

since yesterday I have problems with my YouTube Plugin. Most of the songs I want to hear ends with the error message "Error Failed to decode...". Complete error message in the attachment. Any ideas?
Random avatar
Abelfonseca
Fresh off the boat
Fresh off the boat
 
Posts: 1
Joined: Fri Jun 14 2019 14:05


[PLUGIN] YouTube for Volumio / Error, Failed to decode

Postby chrisp429 » Yesterday 00:44

Skysurfer14 wrote:Hi there,

since yesterday I have problems with my YouTube Plugin. Most of the songs I want to hear ends with the error message "Error Failed to decode...". Complete error message in the attachment. Any ideas?


Same here: some songs play, some other "failed to decode": maybe the 403 error could be relate to some sort of "mixed content error"? Would it be possible to try to access the url in http instead of https?
User avatar
chrisp429
Fresh off the boat
Fresh off the boat
 
Posts: 7
Joined: Sun Feb 03 2019 17:34

Previous

Return to Development talks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest