Page 1 of 1

Port to Compulab Utilite

PostPosted: Sat Dec 21 2013 22:27
by hassellbear
Like CuBox i, Compulab's Utilite is a very capable, cutting edge Freescale i.mx6 platform. Is there any possibility of a port to Utilite ?

Re: Port to Compulab Utilite

PostPosted: Mon Dec 23 2013 14:22
by michelangelo
I'm really happy to announce that Compulab was really generous and an utilite is on his way to Florence!
Really a valuable addition to Volumio!!!

http://utilite-computer.com/web/home
http://utilite-computer.com/web/utilite-models

Thanks compulab!

Re: Port to Compulab Utilite

PostPosted: Sun Jan 05 2014 01:28
by michelangelo
My shiny new Compulab Utilite Standard has just arrived:
http://volumio.org/volumio-compulab-utilite/

Starting to dev!!