The 40th album will not play (Qobuz)

If something seems really buggy, report it here!

Ads helps Volumio remain Free and Open Source. Please consider donating to help us continue to serve you.

The 40th album will not play (Qobuz)

Postby rost21A » Mon Jul 29 2019 21:31

Hello
I've noticed this mistake for a while, now I want to describe it.
When I go to Qobuz for example play the new releases in succession, this works very well until the 39th album. The 40th album does not play the selected album from Qobuz, but the first album of my collection on my NAS.
Strangely enough, the tracks of the album selected from Qobuz are displayed in the queue.

Each additional album selected from Qobuz will play properly again.
Even though I choose the originally 40th album again later, it will not play but the first of my collection. However, on another day or after a reboot, I can select this album and it will play.
If the collection is not included, no error will occur.

When I look at the last 100, there is a gap there.
See photo - There may be a connection.

Maybe you can improve that.

regards
rost21A
Attachments
Foto4.jpg
Foto4.jpg (871.5 KiB) Viewed 65 times
Rasperry Pi 2 / 3
Connected to Allo Boss DAC 1.2 (with dual Ultra low noise Power supply from DIYINHK, 0.8uV (LT3042), iFi-Audio iPower)
Hypex nCore 400 Amp, Boenicke Audio W5 SE Speaker
Listen to Flac up to 24/192 kHz, Qobuz Hi-Fi Sublime+...
Random avatar
rost21A
Audiophile
Audiophile
 
Posts: 120
Joined: Tue Dec 17 2013 21:25
Location: Switzerland

Ads helps Volumio remain Free and Open Source. Please consider donating to help us continue to serve you.

Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests