Not working "Local Radios" and "By Country"

If something seems really buggy, report it here!

Ads helps Volumio remain Free and Open Source. Please consider donating to help us continue to serve you.

Not working "Local Radios" and "By Country"

Postby maga » Sat Apr 18 2020 09:14

Suddenly Web Radio stopped working as previously. Now there is no action when I click on "Local Radios" or "By Country" buttons. The progress bar on top is progressing slowly but nothing happens even it reaches the right side. The previously added "Favourite Radios" are affected too. Whenever I try to click on any name on that list nothing happens. No radio is loading. I tried:
- upgrade Volumio - now I'm using 2.729
- factory reset
- try another SD card booted with the 2.729 version
- another wireless network

The only way I can listen to particular radios is now to add them manually to "My Web Radios" but I would like to be able to browse Radio Library as it was before. Does anyone know what happened recently that it stopped working?
Random avatar
maga
Fresh off the boat
Fresh off the boat
 
Posts: 1
Joined: Sat Apr 18 2020 09:07

Ads helps Volumio remain Free and Open Source. Please consider donating to help us continue to serve you.


Not working "Local Radios" and "By Country"

Postby rasti » Sat May 23 2020 18:59

same problem here with a completely new SD-card with a current volumio-2.773-2020-05-05-pi.img for Rasp Pi
....it was working with an older version ( last one I had was volumio-2.619-2019-09-24-pi.img ) and I don't know if/when it stopped working.
Random avatar
rasti
Sunday DIYer
Sunday DIYer
 
Posts: 21
Joined: Sat Jan 02 2016 21:24


Not working "Local Radios" and "By Country"

Postby pwstereo » Sat May 23 2020 23:05

I've just checked on mine (R Pi with V 2.773), I don't use those Web Radio features normally, but they are both working fine. Local shows me stations in my city/state/country, By Country allows me to drill down, Australasia, Australia and so on.
User avatar
pwstereo
Audiophile
Audiophile
 
Posts: 119
Joined: Mon Dec 02 2019 03:55
Location: Victoria, Australia


Not working "Local Radios" and "By Country"

Postby rasti » Sun May 24 2020 08:32

it is working today and I did not change anything.

Possibly an internet or server problem when I tried yesterday...

So sorry for the confusion.....
Random avatar
rasti
Sunday DIYer
Sunday DIYer
 
Posts: 21
Joined: Sat Jan 02 2016 21:24


Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests